Din indkøbsvogn er tom.
Filters
Søg

Om os

Gaya Musik har sin fysiske forretning på Smedelundsgade 30 A, 4300  Holbæk.

Tlf. 59 44 34 05
Email: post@gaya.dk.
CVR: 27 53 14 90

Åbningstider:Man: 10:00 - 17:30

Tir: 10:00 - 17:30

Ons: 10:00 - 17:30

Tors: 10:00 - 17:30

Fre: 10:00 - 17:00

Lør:  10:00 - 14:00

 
Vær opmærksom på at priserne af konkurrencemæssige årsager kan være forskellige fra Web til fysisk shop.


Gaya Musik har eksisteret siden 1988 og er dermed allerede en klassisker.
Vi har fødderne godt placeret i den lokale muld omkring Holbæk og det er væsentligt for os at være en tydelig og deltagende del af det lokale musikmiljø - også den del, som ikke umiddelbart udstråler monetært afkast på den korte bane.
Vi har altid haft store armbevægelser og ambitioner. Således betragter vi os selv som en af de helt store og toneangivende musikbutikker i Danmark, selvom tallene og de fysiske forhold ind i mellem indikerer at der stadig er et lille stykke at rejse inden målet er nået. Vi er drevet af passion og forbeholder os derfor også retten til med tilpas mellemrum at lade følelserne løbe af med os - Der skal heller ikke herske tvivl om, at vi ikke hylder "kunden har altid ret" princippet.
Vi har en lang og stolt tradition for at gabe over mere og mere. Derfor er vi ofte på baghjul for at indhente os selv. Til gengæld gør vi os rigtigt meget umage og bliver personligt berørte og kede af det (ja, den er god nok! ) når vi ikke slår til / lever op til dine forventninger /  får skæld ud / føler os forbigået osv. - Måske ikke den mest professionelle attitude, men din garant for at vi trods vores smarte bemærkninger og afslappede påklædning er særdeles fokuserede på at være de bedste til så meget som muligt. Således deltager vi i alle væsentlige messer, uddannelsesforløb og kurser som musikbranchen tilbyder og er derudover i den nørdede del af skalaen, når det handler om nye produkter.


Service og merværdi til forbrugeren er nøgleord i vores butikker. GLOBE-butikkerne er repræsenteret i hele Danmark og er derfor altid i nærheden hvis du som kunde har et problem eller en opgave der skal løses. Tilsammen har vi i kæden en fantastisk dyb og bred erfaring samt et stort know-how, så vi altid kan supportere alle vores kunder lige fra nybegynderen til rockstjernen.